100 yo 100 cm lorne bay lorne bay

about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
zaraz wracam
krótkie nieobecności
W tym temacie możesz podzielić się z użytkownikami informacjami na temat Twojej aktywności. Odpiszesz dopiero w weekend? A może wyszedłeś na czysto i chciałbyś o tym poinformować współgraczy? Jeśli jakąkolwiek kwestią chciałbyś dotrzeć do jak największej liczby użytkowników, skorzystaj śmiało z tego miejsca. Pamiętaj jednak, że wpis w tym temacie nie jest zamiennikiem zgłoszenia nieobecności i nie chroni przed ewentualną utratą koloru.
34 yo 187 cm Barman || Agent Federalny Shadow || AUSTRALIAN FEDERAL POLICE

about
Pod przykrywką pracuje jako barman w Shadow, by mieć oko na lokalną mafię. Na niego oko ma zaś Pearl, której temperamentny charakter rozbudza w nim prawdziwego Włocha i doprowadza do białej gorączki.
Hejka! 
Przepraszam za moje bycie w kratkę w ostatnim czasie, ale maj jest zwykle ciężki w pracy i niestety wiele osób jest na zwolnieniach, a ja wracam do domu wykończona przez to... W dodatku mam kurs na głowie i brak sił mentalnych. Mam nadzieję, że niebawem ten horror się skończy i będę mieć luźniejszą głowę. Wtedy obiecuję wrócić i nadrobić zaległości!!!!!!!

Przepraszam za moje bycie w kratkę w ostatnim czasie, ale maj jest zwykle ciężki w pracy i niestety wiele osób jest na zwolnieniach, a ja wracam do domu wykończona przez to... W dodatku mam kurs na głowie i brak sił mentalnych. Mam nadzieję, że niebawem ten horror się skończy i będę mieć luźniejszą głowę. Wtedy obiecuję wrócić i nadrobić zaległości!!!!!!!
mów mi: Borsuk

23 yo 163 cm studiuje dziennikarstwo i rozwija skrzydła jako freelancerka

about
Trochę neurotyczna i roztrzepana dziennikarka śledcza wannabe, wolontariuszka w sanktuarium dla dzikich zwierząt, zaczyna rozwijać skrzydła jako freelancerka. Mieszka ze współlokatorami na farmie i udaje, że chata wcale im się nie rozwala!
Robię sobie przedłużony weekend, wracam do postowania we wtorek 

32 yo 157 cm instruktorka jogi the deep retreat & deep yoga studio

about
I wish I could have, but at the time, words failed me. They got lost between my sore heart and my gentle mouth.
hej, wrócił mi laptop, także będę powoli wykopywała się z postów, zacznę tez tym, którym obiecałam 3 miesiące temu (nie zabijcie mnie), przesyłam miłość