100 yo 100 cm lorne bay lorne bay
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
kto zagra?
poszukiwania gier
Chciałbyś zagrać coś konkretnego, ale nie masz z kim? A może po prostu poszukujesz nowego towarzysza do wspólnych wątków? Jeśli tak, wypełnij poniższy kod i daj znać innym, że jesteś gotowy na przyjęcie dodatkowych rozgrywek!

Zgłoszenia będą kasowane po 10 dniach.

Kod: Zaznacz cały

[b]Imię i nazwisko postaci:[/b] txt
[b]Opis:[/b] txt
[b]Status:[/b] [b][color=#008000]aktualne[/color][/b] / [b][color=#BF0040]nieaktualne[/color][/b] 
mów mi: lorne bay
zaradny kameleon
31 yo 175 cm Florystka Fleuriste
Awatar użytkownika
about
Żona Flanna, pani domu i florystka. Pasjonatka ogrodnictwa.
Imię i nazwisko postaci: Aspen Hall-Rohrbach
Opis: Z chęcią podrzucę Aspen do gry. Może być coś biznesowego (związanego z kwiatami, czy po prostu wizyta w kwiaciarni), gra z tła fabularnego (Aspen mieszka w Carmelian Land) albo jakaś przyjacielska, bo Aspen przyda się jakaś przyjazna dusza!
Status: aktualne
35 yo 187 cm lekarz w marynarce wojennej royal australian navy
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Imię i nazwisko postaci: Abraham Goldschlag
Opis: Szukam dla Abrahama nowych znajomości, które pomogą mu się zadomowić w Lorne Bay i może zostać na trochę dłużej? Mogą się kojarzyć z jego poprzednich wizyt w miasteczku, a może to być pierwsze spotkanie. Jestem otwarta na propozycje mniej lub bardziej skomplikowanych relacji.
mów mi: lenny
ernest, larabel, jose, jolene, priscilla, nova
ambitny krab
34 yo 190 cm ortopeda | lekarz wojskowy szpital w cairns
Awatar użytkownika
about
złoty chłopak. kiedyś - lekarz z powołania, serce jednak zabrała mu wojna. stara się odnaleźć w cywilu niosąc pomoc innym i udając, że sam wcale jej nie potrzebuje.
Imię i nazwisko postaci: Dillon Riseborough
Opis: Chłopina wraca do miasta po kilkuletniej nieobecności, na miejscu się orientuje że nic już nie jest takie samo i wszyscy sobie wszystko jakoś poukładali bez niego, więc musi szyć z czego ma. Wraca do pracy w szpitalu - spotkasz go i na oddziale ortopedycznym i izbie przyjęć, i nawet w karetce jak trzeba! Wynajął mieszkanie w podłym Sapphire River, a po ulicach miasta porusza się Vauxhallem rodem z wypożyczalni. Jednak żyje i ma się dobrze, jednak pewne nowe znajomości by się w końcu przydały. Poszukuję więc relacji wszelkich, ale nie mam specjalnie ani czasu, ani miejsca na puste przebiegi, więc zależy mi na czymś co stanie się pewną stałą, jakąś regularną relacją w życiu Dillona. Jeśli tylko masz ochotę to wal jak w dym, chętnie współwymyślam! Łap mnie na PW na dowolnym multi albo DC: maruda#4070.
29 yo 187 cm Trener tenisa Freshwater Tennis Club
Awatar użytkownika
about
Emerytowana gwiazda tenisa po kontuzji, trener próbujący od nowa ułożyć sobie życie jeszcze przed trzydziestką.
Imię i nazwisko postaci: Rudy Goldberg
Opis: chętnie podrzucę Rudy'ego na jakieś gry, może być coś przypadkowego, albo związanego ze scenariuszami też! Może być trening tenisa, wyjście na siłownię, jestem otwarta na propozycje i chętnie powymyślam, zapraszam do relacji, na pw, albo dc nata#9784 <3
mów mi: rudy rydz
powitalny kokos
38 yo 193 cm Felietonista i podróżnik The Cairns Post
Awatar użytkownika
about
Po tym jak zostawił narzeczoną dla kobiety, którą poznał podczas jednej z misji w Ghanie, jest święcie przekonany, że afrykańska wiedźma rzuciła na niego klątwę. Nie ma ani narzeczonej ani miłości swego życia, bo ta zginęła w wypadku samochodowym kilka dni po powrocie z Afryki.
Imię i nazwisko postaci: lennart halsworth
Opis:
lorne bay pisze: 25 mar 2023, 17:45

Fluorite View:
Warunki do spełnienia: miejsce akcji: fluorite view, minimum jedna postać w rozgrywce musi mieszkać w tej dzielnicy

W obliczu zmagań z pogodą, jeszcze wyraźniej widać, jak bezpieczną dzielnicą jest Fluorite View. Głównymi niedogodnościami są dość silne wichury, które porywają pozostawione w ogródkach mniejsze i większe przedmioty - zginąć może nie tylko pozostawione sobie pranie, ale nawet donice i meble ogrodowe, z którymi można się pożegnać lub spróbować ich poszukać na posesjach innych sąsiadów. Trzeba jednak uważać, bo latające przedmioty mogą komuś zrobić krzywdę lub uszkodzić szyby w domu czy samochodzie. Dodatkowo w domu kultury prowadzona jest zbiórka dla tych, których domostwa mocno ucierpiały, tych mieszkańców, którzy mogą pomóc, gorąco się do tego zachęca.

chętnie rozegram ten scenariusz z osbobą, która posiada kogoś w fluorite view :hihihi: lenny często pomaga ludziom i udziela się charytatywnie, więc na pewno zaangażował się jako wolontariusz w takową akcję. nasze postaci mogą się dopiero poznać lub ustalimy sobie jakąś trwająca relacje na boku <3
mów mi: marta
donalda, nicholas, milo, sidney, tripp, suzie, britta
powitalny kokos
ODPOWIEDZ