Programistka Freelancerka, — na macierzyńskim
27 yo — 175 cm
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Spoiler

CODE: Zaznacz cały

[tel0][tel02=opal][telimg1][IMG=https://64.media.tumblr.com/4d93ebe6e6d48c416c4de5deb40f1eff/93c3053956f81de8-80/s500x750/0faa5fa15b087c5f2c056f4d2e45f18aecaf1664.jpg][/telimg1]
[tel5] Sophie 
[/tel5][/tel02][tel8]
[tel3][telimg2][IMG=https://64.media.tumblr.com/4d93ebe6e6d48c416c4de5deb40f1eff/93c3053956f81de8-80/s500x750/0faa5fa15b087c5f2c056f4d2e45f18aecaf1664.jpg][/telimg2]
[tel10]
[telplus]11:23[/telplus]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[teltxt]treść treść treść[/teltxt]
[/tel10][/tel3]
[telozn]@oznacz[/telozn]
[/tel8][/tel0]

CODE: Zaznacz cały

[telodp]CYTOWANA WIADOMOŚĆ[/telodp]
[teltxt]TWOJA ODPOWIEDŹ[/teltxt]
komendant — Lorne Bay Fire Station
37 yo — 189 cm
Awatar użytkownika
about
rozwiedziony komendant straży pożarnej, który nabroił tak bardzo, że nie ma już szans na odkupienie, więc zgodnie z tym żyje jak potępiony
Dick
11:45
potrzebujesz pieniędzy?
dobra, wpadnij do straży,
pogadamy na spokojnie
wysłano do Sophie Remington
rezydent onkologii — cairns hospital
28 yo — 185 cm
Awatar użytkownika
about
Znajdź mnie, uwolnij mnie od tego zżerającego zwątpienia, daremnej rozpaczy, horroru snu.
Ollie
10:10
Wszystkiego najlepszego, kochana. <3 Prezent dam ci jak się spotkamy.
Wiem, że spóźnione, ale mam chujową pamięć do dat. Przepraszam!
cowboy romance
zira_fell
inspektor straży pożarnej na l4, były więzień-morderca, (jeszcze) ksiądz, synek policjanta pracujący jako striptizer, zastępca burmistrza i pisarz-księgarz
szef kuchni — beach restaurant lorne bay
28 yo — 185 cm
Awatar użytkownika
about
it would be weird to work in a restaurant and not completely lose your mind.

kiedyś jeździł po świecie, pracując w najlepszych restauracjach. teraz - niedawno wyszedł z odwyku i prowadzi kuchnię w beach restaurant lorne bay, próbując przyzwyczaić się do nowej rzeczywistości.
12:26
Jethro
dla ciebie wszystko <3
tylko powiedz mi kiedy mam wpadać i co to za zachcianki?
sumienny żółwik
mvximov
elijah
szef kuchni — beach restaurant lorne bay
28 yo — 185 cm
Awatar użytkownika
about
it would be weird to work in a restaurant and not completely lose your mind.

kiedyś jeździł po świecie, pracując w najlepszych restauracjach. teraz - niedawno wyszedł z odwyku i prowadzi kuchnię w beach restaurant lorne bay, próbując przyzwyczaić się do nowej rzeczywistości.
12:26
Jethro
daleko do ciebie nie mam, może jutro wieczorem?
zrobię ci taką PORZĄDNĄ, że oszczędzę ci wycieczki do bolognii :lol:
garfielda też poczęstujemy i się zobaczy, czy to prawdziwy garfield
sumienny żółwik
mvximov
elijah
28 yo — 185 cm
Awatar użytkownika
about
Znajdź mnie, uwolnij mnie od tego zżerającego zwątpienia, daremnej rozpaczy, horroru snu.
Ollie
11:25
Em... No, tak, znamy się. Powiedział Ci...?
Też go pozdrów. W sumie teraz jesteśmy chyba prawie rodziną XD O której się ciebie spodziewać? Coś upichcę.
cowboy romance
zira_fell
inspektor straży pożarnej na l4, były więzień-morderca, (jeszcze) ksiądz, synek policjanta pracujący jako striptizer, zastępca burmistrza i pisarz-księgarz
28 yo — 185 cm
Awatar użytkownika
about
Ollie
11:25
Wgadał się, mówisz... :D No niech mu będzie.
Dobra, to zacznę coś przygotowywać, żebyście nie byli głodni <3
cowboy romance
zira_fell
Badaczka bioróżnorodności i ochrony gatunkowej — w Tingaree
25 yo — 175 cm
Awatar użytkownika
about
Tęsknie do Ciebie przez stół, przy którym siedzimy. Tęsknię z fotela na fotel obok, w teatrze czy kinie, tęsknię... Na szerokość kołdry, która okrywa nas oboje, też potrafię tęsknić do Ciebie - przez drzwi łazienki, w której się kąpiesz, i przez schody, po których idziesz do mnie, i przez naskórek mój, szczelnie przywarty do Twojego... Ale jak nazwać to, co odczuwam w Warszawie, kiedy Ty jesteś w Londynie? Też - tęsknotą? Oj, ubożuchny jest ten słowniczek, który mamy do dyspozycji.
Nephele
Hej, Loey!
Zapisałam się na te randki w ciemno domu kultury, żeby się rozejrzeć w kandydatkach na +1 ;)
Wylosowałam Sophie, ze szkoły! Spełnia twoje wymaganie - jest MIŁA! a poza tym, chociaż o tym nie mówiłeś, ładna!
you've stolen my heart
nick autora
Instruktorka tenisa — FRESHWATER TENNIS CLUB
28 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
Nowoczesna hipiska, ucząca dzieci bogaczy gry w tenisa, lubiąca podróże swoim campervanem i sączenie szampana, gdy nikt nie widzi. Teraz znalazła miłość swojego życia w postaci kumpla z dzieciństwa i jest gotowa dla niego nieco się zmienić.
Stasia
15:21
Wow!
Trafiłaś na koleżankę? To nasze miasteczko takie tolerancyjne :lol:
28 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
Nowoczesna hipiska, ucząca dzieci bogaczy gry w tenisa, lubiąca podróże swoim campervanem i sączenie szampana, gdy nikt nie widzi. Teraz znalazła miłość swojego życia w postaci kumpla z dzieciństwa i jest gotowa dla niego nieco się zmienić.
Stasia
Z Nephele?
I z kim ona chce cię zeswatać? :lol:
28 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
Stasia
Ale Nephele, którą ja znam jest zaręczona :lol:
Chyba że więcej rodziców w Lorne Bay ma takie szalony pomysły na imiona dla dzieci...

Sophie Remington
ODPOWIEDZ