lorne bay
lorne bay
100 cm
100 yo
Awatar użytkownika
about me
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Awatar użytkownika
wydarzenia
użytkowników
W tym temacie można zgłaszać pomysły na wydarzenia fabularne, jak i chęć przeprowadzenia eventu samodzielnie - np. urodzin swojej postaci.

CODE: Zaznacz cały

[b]Rodzaj:[/b] event / mini-event
[b]Opis:[/b] txt
[b]Mistrz gry:[/b] tak / nie*
*w ostatnim polu określasz, czy chcesz przeprowadzić event samodzielnie czy wolisz, by to Mistrz Gry sprawował nad nim pieczę.
Badaczka bioróżnorodności i ochrony gatunkowej
w Tingaree
175 cm
25 yo
Awatar użytkownika
about me
ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko:
Ciebie i zieleń
Awatar użytkownika
Obrazek
Rodzaj: event

Opis:
Nephele i Alfie zapraszają na ślub i wesele.
14 luty | Kuranda Hotel | mile widziane wszystkie postaci
Pół Lorne słyszało wrzask Nephele, gdy 20 lat temu mały Alfie wybił jej jedynki łopatką. Pojedynek w piaskownicy rozpoczął wieloletnią animozję, trwającą aż do maja roku pańskiego 2024 - wówczas, ku zaskoczeniu wszystkich (a najbardziej siebie) para ogłosiła zaręczyny.
Zakochani przekonywali iż ścieżki Kupidyna są niezbadane i randka w ciemno pozwoliła nie tylko zakopać topór wojenny, ale także wyrysowała im w gwiazdach świetlaną przyszłość.
Nie każdy kupił tę bajeczkę, bo nie każdy bierze twarde narkotyki.
Spekulacje dotyczyły ciążowego brzuszka (gratulacje, to chłopiec blacha serniczka) lub gierek i układzików o finansowe i polityczne wpływy zorientowanych na te kwestie teściów. Wielu myślało, że coś pierdolnie do ślubu nie dojdzie, lecz pojawiające w skrzynkach zaproszenia temu przeczą.
Nephele w procesie zamążpójścia adoptuje pasierba - urokliwego s z c z u r a oraz ducha zamordowanej i poćwiartowanej przez męża kobiety - Berthę. Alfie zaś, co jeszcze trudniejsze, wziął na siebie ciężar dożywotniego odpowiadania na pytanie: czy kochałbyś mnie, gdybym była dżdżownicą? (n i e). Zapraszają więc wszystkich graczy i ich pacynki (moja wewnętrzna Lottie bardzo chciała mieć epizod w tym poście) na fifarafa melanż z dobrym jedzeniem i alkoholem bez limitu. Za darmo to dobra cena. Otóż to, państwo młodzi dopraszają się, aby nie przynosić kwiatów i kopert - zamiast tego, będą wdzięczni za wsparcie wskazanych w zaproszeniu celów charytatywnych.

A tak serio:
Walentynki sprzyjają miłosnym wątkom i pytaniom siedem lat ci poświęciłam, kiedy się oświadczysz?!, więc zapraszamy wszystkich. Jeśli nie mamy relacji, to możemy ustalić - ale w zupełności wystarczy wspomnienie w poście, że "skądś tam się znają" :lol:
Będzie specjalne suforum, żebyście zakładali swoje tematy. Panna młoda i pan młody chętnie was odwiedzą na toast, życzonka i pogaduszki - oznaczajcie w poście, żeby nas przywołać :oops: Poza tym chętne na złapanie welonu (silny argument w emocjonalnym szantażu niezdecydowanych partnerów) będą mogły spróbować szczęścia w rzucie kostką :hihihi:
Można przyjść i celebrować miłość, można przyjść i plotkować o powodach rychłej decyzji o ożenku tegoż wziętego kawalera, wszystko można. Pewnie będzie jakiś pijany wujek - co to za wesele bez pijanego wujka - ale będzie też kwintet jazzowy, więc wiadomix, równowaga we wszechświecie.

Jeśli są jakieś pytania, odpowiemy na PW!

Do zobaczenia za miesiąc <33
(psst. to idealny czas, żeby sobie zabezpieczyć slota na wątek :dance: )

Mistrz gry: nie
if damgėr why fren shaped?
nick autora
ODPOWIEDZ