Grabarz/ Mechanik
lorne bay
188 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Postrzelony na służbie glina, który już nie jest gliną. Naprawia samochody w warsztacie na skraju Lorne Bay, a czasami jest i grabarzem
Awatar użytkownika
18:02
Harvey
treść treść treść
wysłano do @oznacz
sierżant policji
LORNE BAY POLICE STATION
164 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Prawa policjantka o hiszpańskich korzeniach, która próbuje odnaleźć się w spokojnej mieścinie, choć wciąż tęskni za życiem w mieście.
Awatar użytkownika
Mila Sánchez
GODZINA WYSŁANIA WIADOMOŚCI: 1 MIN
Dziękuję za życzenia, Barnes! Tobie również wesołych, ale przede wszystkim spokojnych Świąt. I żeby w Nowym Roku wszystko się dobrze układało.
PS. Nie martw się, kwestia mojego tyłka zostanie między nami :lol:
Ściskam, trzymaj się ciepło xo
wysłano do harvey barnes
sierżant policji
LORNE BAY POLICE STATION
164 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Prawa policjantka o hiszpańskich korzeniach, która próbuje odnaleźć się w spokojnej mieścinie, choć wciąż tęskni za życiem w mieście.
Awatar użytkownika
Mila Sánchez
Barnes, Ty i te Twoje złote myśli... Nie wiem, czy zachęcanie Cię do wydawania książki to był dobry pomysł... :/
Jasne, jasne... Założę się, że mówisz to każdemu motocykliście, który wpada na przegląd, szczególnie tym uroczym, włochatym panom z klubu motocyklistów :twerk:
wysłano do harvey barnes
sierżant policji
LORNE BAY POLICE STATION
164 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Mila Sánchez
Czyli jestem jedyną klientką? Nie wiem, czy powinnam się cieszyć... Czy martwić... :lol:
Wiesz, że znalazł się mój kask? Święty Mikołaj mi go przyniósł :hm:
wysłano do harvey barnes
sierżant policji
LORNE BAY POLICE STATION
164 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Mila Sánchez
Nie no... Doceniam fakt, że chce Ci się naprawiać te moje gruzy. A wiesz, że mi się auto ostatnio rozsypało? Przyznaję bez bicia, byłam zmuszona raz Cię zdradzić - musiałam oddać do najbliższego mechanika. Akcja z lawetą i w ogóle... Ale na obronę powiem, że utknęłam niedaleko klubu motocyklowego i wolałam nie ryzykować z zostawaniem tam o późnej godzinie.
No wygląda na nowy :roll: Przyznaj się, że to Ty!
wysłano do harvey barnes
sierżant policji
LORNE BAY POLICE STATION
164 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Mila Sánchez
No ja wiem, wiem! WIEM! Ale miałam do wyboru to albo ryzykowanie, że mnie jeden z tych włochatych panów z klubu zaprosi i nie będzie czekał na odmowę. Byłam w cywilu, zaznaczam. I nie wzięłam broni! Myślałam wtedy jedynie o naleśnikach...
Szatanie jeden! Kupiłeś mi kask!
Dziękuję... :cute:
wysłano do harvey barnes
sierżant policji
LORNE BAY POLICE STATION
164 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Mila Sánchez
Czekam na jakiś wynik analizy, testu czy czegoś takiego... Ale długo to trwa i mam obawy, że nie dostanę dobrej wiadomości i będę musiała poszukać czegoś nowego...
Jasne, podoba mi się bardzo! Będę mogła znowu jeździć!
wysłano do harvey barnes
sierżant policji
LORNE BAY POLICE STATION
164 cm
35 yo
Awatar użytkownika
about me
Awatar użytkownika
Mila Sánchez
Nie dobijaj mnie... Ale chyba masz rację, muszę zbierać do skarbonki teraz. W sumie jakbyś miał czas i chęci to nie pogardzę pomocą z szukaniem nowego autka!
Haha :hihihi:
wysłano do harvey barnes
ODPOWIEDZ