about
jej życie na początku roku przybrało tragiczny obrót, więc postanowiła dokończyć dzieła i zmienić je o sto osiemdziesiąt stopni, podejmując nową pracę w szkole

about
Tęsknie do Ciebie przez stół, przy którym siedzimy. Tęsknię z fotela na fotel obok, w teatrze czy kinie, tęsknię... Na szerokość kołdry, która okrywa nas oboje, też potrafię tęsknić do Ciebie - przez drzwi łazienki, w której się kąpiesz, i przez schody, po których idziesz do mnie, i przez naskórek mój, szczelnie przywarty do Twojego... Ale jak nazwać to, co odczuwam w Warszawie, kiedy Ty jesteś w Londynie? Też - tęsknotą? Oj, ubożuchny jest ten słowniczek, który mamy do dyspozycji.

about
jej życie na początku roku przybrało tragiczny obrót, więc postanowiła dokończyć dzieła i zmienić je o sto osiemdziesiąt stopni, podejmując nową pracę w szkole
czekaj, bo to trudny wybór
chcesz, by Cherry była druhną ze złamanym serduszkiem, bo sama miała żoną być? Nephele Delancey-Schuyler

about
Tęsknie do Ciebie przez stół, przy którym siedzimy. Tęsknię z fotela na fotel obok, w teatrze czy kinie, tęsknię... Na szerokość kołdry, która okrywa nas oboje, też potrafię tęsknić do Ciebie - przez drzwi łazienki, w której się kąpiesz, i przez schody, po których idziesz do mnie, i przez naskórek mój, szczelnie przywarty do Twojego... Ale jak nazwać to, co odczuwam w Warszawie, kiedy Ty jesteś w Londynie? Też - tęsknotą? Oj, ubożuchny jest ten słowniczek, który mamy do dyspozycji.

A chcesz złapać bukiet i skończyć w łazience we łzach z blachą weselnego ciasta, które miało być dla wszystkich?

Cherry Pembroke

about
TAKNephele Delancey-Schuyler pisze: ↑29 lip 2024, 10:40
A chcesz złapać bukiet i skończyć w łazience we łzach z blachą weselnego ciasta, które miało być dla wszystkich?![]()
Cherry Pembroke

about

about
Nephele Delancey-Schuyler po resztę szczegółów zapraszam na dc!

about
Thought I'd end up with Dale
But he wasn't a match
Wrote some songs about Luke
Now I listen and laugh
Even almost got married
And for Colton, I'm so thankful
But he wasn't a match
Now I listen and laugh
Even almost got married
Cherry Pembroke
Scarlet bym Ci dała do klubu książki i poza tym pewnie sama Cherry słyszała o autorce. Inna sprawa co myśli o jej książkach i przerwach w pisaniu, ale to już pozostawiam Tobie.
Poza tym coś dla Autumn, może?

Scarlet bym Ci dała do klubu książki i poza tym pewnie sama Cherry słyszała o autorce. Inna sprawa co myśli o jej książkach i przerwach w pisaniu, ale to już pozostawiam Tobie.

Poza tym coś dla Autumn, może?

about
autumn goldsworthy na pewno pracowała z jej ojcem i totalnie widzę scenkę rodzajową, gdy biedna Cherry coś sknociła, próbując zjechać na rurze w remizie (ewentualnie na niej stanęła) i Autumn próbowała ją pozbierać, wtedy zapewne mogłaby jej opowiedzieć nieco o swoim życiu w rozsypce!
a co do scarlet callaway to Cherry pewnie jest fanką i chodzi za nią i zaprasza ją ciągle na wieczorki autorskie, ale również pół roku temu przestała, więc Scarlet może sama być tym zaskoczona i możemy dalej coś z tym zrobić
a co do scarlet callaway to Cherry pewnie jest fanką i chodzi za nią i zaprasza ją ciągle na wieczorki autorskie, ale również pół roku temu przestała, więc Scarlet może sama być tym zaskoczona i możemy dalej coś z tym zrobić

about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Cherry Pembroke przyszłam z Blanche, bo po pierwsze są w tym samym wieku (rok różnicy to jak nic) i z Lorne, więc na pewno znają się ze szkoły chociażby, plus Blanche się przyjaźni z Astonem od czasów szkolnych właśnie i sobie śmieszki urządzają, że ona jest pani Blanchard a on jest panem Blanche :hehehe:

about
Thought I'd end up with Dale
But he wasn't a match
Now I listen and laugh
Even almost got married
But he wasn't a match
Now I listen and laugh
Even almost got married
Cherry Pembroke bardzo zabawna scenka
Ale tak, totalnie, Autumn by jej spieszyła z pomocą! I co do Scarlet to biorę! I nimi nawet bym sobie coś zagrała 

about
to pytanie jak ona reaguje na to, że Aston zostawił Cherry po pięciu latach, bo jak będzie przyjaźnie nastawiona do Cherry to mogą nadal się w trójkę przyjaźnić (tylko trochę niezręcznieBlanche Fitzgerald pisze: ↑29 lip 2024, 14:26Cherry Pembroke przyszłam z Blanche, bo po pierwsze są w tym samym wieku (rok różnicy to jak nic) i z Lorne, więc na pewno znają się ze szkoły chociażby, plus Blanche się przyjaźni z Astonem od czasów szkolnych właśnie i sobie śmieszki urządzają, że ona jest pani Blanchard a on jest panem Blanche :hehehe:

autumn goldsworthy to zaczynaj, słoneczko!