lorne bay — lorne bay
100 yo — 100 cm
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
kto zagra?
poszukiwania gier
Chciałbyś zagrać coś konkretnego, ale nie masz z kim? A może po prostu poszukujesz nowego towarzysza do wspólnych wątków? Jeśli tak, wypełnij poniższy kod i daj znać innym, że jesteś gotowy na przyjęcie dodatkowych rozgrywek!

Zgłoszenia będą kasowane po 10 dniach.

CODE: Zaznacz cały

[b]Imię i nazwisko postaci:[/b] txt
[b]Opis:[/b] txt
[b]Status:[/b] [b][color=#008000]aktualne[/color][/b] / [b][color=#BF0040]nieaktualne[/color][/b] 
in my heart is christmas tree farm
lorne bay
brak multikont
właścicielka, trenerka — lorne bay gym
37 yo — 157 cm
Awatar użytkownika
about
and said i want you just exactly like i used to
Imię i nazwisko postaci: salma l. hemmings
Opis: Ostatnio ubyło mi trochę gier na Salmie, więc chętnie wezmę dla niej jakiegoś dodatkowe wątki. Może być coś zupełnie świeżego albo możemy sobie ustalić coś bardziej z przeszłości. Możemy grać prywatę albo coś związanego z pracą, generalnie opcji jest wiele, bo Salma jest raczej postacią mocno elastyczną, która z każdym się dogada. Bez względu na płeć, wiek i nastawienie do życia :lol:
Status: aktualne

Imię i nazwisko postaci: corinne r. alderson
Opis: Cora jest mocno zagubiona w życiu aktualnie i ma bardzo poważne postanowienie, że w końcu zacznie żyć tak, jak należy. Wychodzi jej to jednak marnie i wiecznie w życiu się potyka, robiąc bardzo głupie rzeczy. Odwaga u niej miesza się z głupotą, jest dość impulsywna co też nie pomaga jej w trzymaniu się od kłopotów z daleka. Aktualnie ma faceta, którego jednak w Lorne Bay jeszcze nie ma. Ona przyjechała wcześniej i ogarnia mieszkanie, do którego on ma dołączyć za jakiś czas, tylko trochę jej się zapomina o tym, że nie będzie żyła tam sama. Chętnie więc wpakuję ją w jakiś nieprzewidziany romans albo coś, co o ten romans dość mocno się ociera, żeby jej to życie jeszcze bardziej skomplikować.
Status: nieaktualne

Imię i nazwisko postaci: buzz s. rawlings
Opis: Typów wśród moich multi nie ma zbyt wielu, a Buzz jest najświeższym (jak na razie) nabytkiem w kolekcji, więc wolnych miejsc na różne relacje jest u niego sporo. Przydałby mu się jakiś dobry przyjaciel/przyjaciółka - czy to z jednostki straży, czy też spoza pracy. Wychował się w domu, w którym raczej nie było kolorowo, a cała rodzina Rawlingsów to raczej banda darmozjadów, żyjących na zasiłkach od państwa, które wydają na alkohol i papierosy, i ewentualnie rachunki za prąd, żeby móc dalej siedzieć na kanapie przed telewizorem. Buzz i jego rodzeństwo mniej lub bardziej udanie starają się od tego trybu życia odciąć, ale jakieś powiązania z tym środowiskiem mają, więc w przypadku jakichś dawnych znajomości raczej musiałoby mieć to korzenie w niezbyt ciekawych kręgach.
Poza tym, chętnie oddam go na jakieś romanse, ale w grę wchodzą u niego raczej bardzo luźne relacje tylko, bo chłop się nie lubi angażować w nic innego, niż gaszenie pożarów.

Odpisuję raczej sprawnie, jestem cierpliwa i można się ze mną dość łatwo dogadać, jeśli chodzi o konkretne relacje i kierunek ich rozwoju. Można złapać mnie na PW na którejś z postaci albo na disco (poprostupatka).
chirurżka dziecięca — Cairns hospital
39 yo — 165 cm
Awatar użytkownika
about
Now I got your wilted flowers standing on my shelf, make me think about that you're with someone else. As the leaves fall down I promise to myself. I‘ll be stronger, but I wonder... Why my lips taste salty? So salty...
Imię i nazwisko postaci: lexie winchester
Opis: dzień dobry, jestem leniuszkiem, to może powinny być poszukiwania, ale nie mam sił ich pisać, więc proponuję tu: przyjaciel z benefitami/kolega z benefitami, lexie jest po rozwodzie, nie w głowie budowanie kobiecie nowych związków, ale wiadomo... ma potrzeby... więc może ktoś się znajdzie chętny do takiej relacji? mile widziany ktoś z pracy, wpakujmy ich w trochę niezręcznych momentów, why not :lol: i możemy zobaczyć jak się to rozwinie, czy coś :lol:
nauczyciel wychowania przedszkolnego — LORNE BAY COMMUNITY KINDERGARTEN
28 yo — 164 cm
Awatar użytkownika
about
Młoda nauczycielka wychowania przedszkolnego, która trochę w życiu przeszła, ale w jej życiu pojawił sie Alec, który na nowo sprowadził słońce w jej życie.
Imię i nazwisko postaci: Marleene C. Rossenberger
Opis: Leene to miejscowa przedszkolanka. Bardzo miła i przyjazna dziewczyna, która zawsze ma na twarzy uśmiech. Przyjmę do niej każdego rodzaju relacje - przyjscielskie, byle romanse, jestem otwarta!

Imię i nazwisko postaci: Robert D. Haywood
Opis: Robert jest wykładowcą historii na JCU. Na pierwszy rzut oka wydaje się trochę sztywny, jednak to tylko pozory, zyskuje sporo przy bliższym spotkaniu. Bardzo chętnie przyjmę dla niego przyjaciela ale każda relacje jest mile widziana!

Imię i nazwisko postaci: Athena D. Neelsen
Opis: Athena jest menadżerką, która pracowała praktycznie na całym świecie, ale teraz wróciła do miasteczka, aby zająć się rodzinnym życiem. Dla niej również chętnie przyjmę każda relacje. Jestem otwarta na propozycje!

Zapraszam na pw lub discorda taaskaa, moi Koreańczycy nie gryzą, więc zapraszam!
opiekunka koali — LORNE BAY WILDLIFE SANCTUARY
26 yo — 170 cm
Awatar użytkownika
about
Młoda weterynarz, która opiekuje się koalami. Jest żoną Jacoba i niedługo powitają na świecie swój największy skarb.
Imię i nazwisko postaci: Feraye Fitzgerald
Opis: Fera to pani weterynarz, która pracuje jako opiekunka koali. Bardzo to kocha. Jest bardzo wesołą i kontaktową dziewczyna, której wszędzie pełno. Dla niej również chętnie podrzucę ją do gry!

Zapraszam na pw lub discorda taaskaa
młodsza patolożka — w biurze koronera
27 yo — 178 cm
Awatar użytkownika
about
dancing with the devil
Imię i nazwisko postaci: wiley somerset
Opis: oddam moją najmłodszą na jakąś grę, może coś z wrestlingiem? Może coś w szkole? Albo ogólnie z nastoletniego świata? Wymyślmy razem!

Imię i nazwisko postaci: thiery followill
Opis: polecam moją panią na cokolwiek, dopiero się wczuwam w postać, więc możemy się znać, możemy zacząć od zera, możemy spróbować wcisnąć jakieś dramy życiowe ;>

Imię i nazwisko postaci: ferdinand strand
Opis: oddam ferry'ego na coś romansowego albo z potencjałem romansowym, skomplikujmy sobie życie na chociaż kilka gier *.*
candy cane cutie
.
cami, rowan, kenna, ricky, darby, jack, boyd, logan, irma, wiley, nico, ferry, hector, freya
bawi owce — na rodzinnej farmie merynosów
24 yo — 152 cm
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
Imię i nazwisko postaci: Barbie Baranski
Opis: Oddam moje nowe dziecko na cokolwiek! Chcę ją ruszyć, więc może to być coś absolutnie banalnego, na co mam nawet kilka pomysłów, ale chętnie przygarnę też jakieś relacje na dłużej. Barb jest w Lorne Bay od zawsze, więc możemy znać się od lat, albo dopiero nawiązać znajomości, na które jest ona bardzo łasa. Kochane dziecko, promyczek słońca tryskający pozytywną energią, na pewno komuś się przyda taki w życiu! <33
Status: nieaktualne
Prywatny detektyw — znudzony śledzeniem niewiernych żon
36 yo — 201 cm
Awatar użytkownika
about
Prywatny detektyw, chcący awansować ponad śledzenie niewiernych żon i mężów. Koci tata, wielbiciel NBA. Nie jest z tego dumny, ale chyba pomieszał przyjemności z obowiązkami w trakcie jednej ze spraw...
Imię i nazwisko postaci: Gilbert Zeimer
Opis: Chętnie oddam Gila na jakąś przypadkową grę, albo początek jakiejś wielowątkowej akcji. W grę wchodzi też tło letnie, także jestem otwarta na pomysły!
ODPOWIEDZ