about me
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea

kto zagra? poszukiwanie nowych fabuł
Chciał_byś zagrać coś konkretnego, ale nie masz z kim? A może po prostu poszukujesz nowego towarzysza do wspólnych wątków? Jeśli tak, wypełnij poniższy kod i daj znać innym, że jesteś gotow_ na przyjęcie dodatkowych rozgrywek!
Zgłoszenia będą kasowane po 10 dniach.
Zgłoszenia będą kasowane po 10 dniach.
CODE: Zaznacz cały
[ktozagra]
[b]Postać:[/b] nick
[b]Preferowane tempo:[/b]
[b]Preferowana płeć:[/b]
[b]Preferowany wiek:[/b]
[b]Opis:[/b] txt
[aktualne] / [nieaktualne]
[/ktozagra]

about me
Ratownik na hotelowym basenie, wierny mąż i psi tato. Nie ma ani jednej szarej komórki, ale jest kochanym dużym chłopcem z poczuciem humoru niczym z podstawówki.

propozycja rozgrywki
Postać: Tyler Clarke
Opis: Taj ma żonę, psa o małym rozumku i syna. Jednak poza tym jest wciąż tym samym, fajtłapowatym i zabawnym młodym gościem, który chętnie coś odwali. Jakaś praca nad żaglówką? Remonciki? Męski wypad na pizzę i piwo? Chętnie bym rozegrała coś luźnego i zabawnego, akurat bez towarzystwa dziecka!
Opis: Taj ma żonę, psa o małym rozumku i syna. Jednak poza tym jest wciąż tym samym, fajtłapowatym i zabawnym młodym gościem, który chętnie coś odwali. Jakaś praca nad żaglówką? Remonciki? Męski wypad na pizzę i piwo? Chętnie bym rozegrała coś luźnego i zabawnego, akurat bez towarzystwa dziecka!
aktualne

about me
Były policjant, obecnie hodowca lam. Wcale nie ma kryzysu wieku średniego, wcale... Najpierw robi, później myśli, a jego celem życiowym jest nie dorównać Rossowi Gellerowi w ilości rozwodów.

about me
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky,
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
and as the clouds roll by we'll sing the song of the sea

propozycja rozgrywki
Postać: devora scatorccio
Opis: Oddam Dev na grę lub dwie, chciałabym ją trochę rozruszać wiec przygarnę wszystko, relki sobie możemy ustalić, coś nam mogę wymyślić! Chciałabym zagrać coś związanego z tłem fabularnym, mogą sobie iść sadzić drzewka w ramach randki albo przyjacielskiego spotkania, albo zrobić jakąś akcję z przemytem zwierzaka z Opal. Coś razem ustalimy i mogę nam zacząć
Opis: Oddam Dev na grę lub dwie, chciałabym ją trochę rozruszać wiec przygarnę wszystko, relki sobie możemy ustalić, coś nam mogę wymyślić! Chciałabym zagrać coś związanego z tłem fabularnym, mogą sobie iść sadzić drzewka w ramach randki albo przyjacielskiego spotkania, albo zrobić jakąś akcję z przemytem zwierzaka z Opal. Coś razem ustalimy i mogę nam zacząć

aktualne