lorne bay — lorne bay
100 yo — 100 cm
Awatar użytkownika
about
Oh won't you come with me where the ocean meets the sky
And as the clouds roll by we'll sing the song of the sea
zaraz wracam
krótkie nieobecności
W tym temacie możesz podzielić się z użytkownikami informacjami na temat Twojej aktywności. Odpiszesz dopiero w weekend? A może wyszedłeś na czysto i chciałbyś o tym poinformować współgraczy? Jeśli jakąkolwiek kwestią chciałbyś dotrzeć do jak największej liczby użytkowników, skorzystaj śmiało z tego miejsca. Pamiętaj jednak, że wpis w tym temacie nie jest zamiennikiem zgłoszenia nieobecności i nie chroni przed ewentualną utratą koloru.
błyskotliwa pszczoła
lorne bay
brak multikont
kucharka — otwiera nową restaurację
30 yo — 164 cm
Awatar użytkownika
about
(chwilowo była) szefowa kuchni, która przyjechała do miasta w celu ratowania swojego małżeństwa, chociaż podświadomie wie, że już dawno spisała je na straty
wiem, że mam dużo zaległości, ale w domu rodzinnym nie było warunków do pisania, w dodatku ten tydzień jest mocno intensywny, dlatego proszę o wyrozumiałość, do końca tygodnia postaram się ponadrabiać <3
malarka — organizująca własną wystawę
35 yo — 175 cm
Awatar użytkownika
about
maluje, fotografuje, pali papierosy i dba o szczęście pewnego lekarza
poskładała mnie trochę infekcja, więc przewiduję lekkie opóźnienie w postach, nadrobię jak tylko poczuję się lepiej <3
Ratownik na basenie — pullman pd sea temple resort & spa hotel
25 yo — 179 cm
Awatar użytkownika
about
Ratownik na hotelowym basenie, wierny mąż i psi tato. Nie ma ani jednej szarej komórki, ale jest kochanym dużym chłopcem z poczuciem humoru niczym z podstawówki.
Wybaczcie za niewielką liczbę postów w tym tygodniu, dopadły mnie zobowiązania towarzyskie i służbowo-dorosłościowe, postaram się nadrobić w weekend D:
strażaczka — LORNE BAY FIRE STATION
30 yo — 173 cm
Awatar użytkownika
about
Thought I'd end up with Dale
But he wasn't a match
Wrote some songs about Luke
Now I listen and laugh
Even almost got married
And for Colton, I'm so thankful
halko! wiem, że mam sporo odpisów, ale mam zamiar się trochę odrobić w ciągu najbliższych dni </3
miałam umieranko od dwóch tygodni i troszkę zapomniałam co to sen, ale w końcu weekend!
lubię szybkie pieniądze/ szef ochrony w — Shadow
33 yo — 186 cm
Awatar użytkownika
about
Cham, ignorant dla którego nie ma żadnej świętości. Nocami ściga się szybkimi samochodami po ulicach miasta, nielegalne bójki to również dla niego nie mała frajda.
Mam kiepskie dwa tygodnie, kursuje między pracą a szpitalem więc wybaczcie mi nieobecność, zacznę powoli wszystko na dniach nadrabiać <3
gość od brudnej roboty — u handlarza z bronią
35 yo — 183 cm
Awatar użytkownika
about
Oficjalnie łowi ryby na kutrze, a nieoficjalnie wykonuje brudną robotę dla serbskiego handlarza bronią. Po godzinach prowadzi z siostrą prywatne śledztwo na temat zaginięć dzieciaków, włazi ubłoconymi buciorami w życie Makayli oraz stara się sprostać roli ojca Mony
Tobey Green pisze: 04 wrz 2024, 21:58
Szykuje mi się weekendowy wypad, to czego nie dam rady napisać jeszcze jutro, zacznie wpadać od wtorku/środy <3
Dziś zacznę nadrabianie, ale potrzebuje jeszcze chwili żeby do wszystkiego się dokopać. Z góry dzięki za wyrozumiałość <3
właścicielka, trenerka — lorne bay gym
36 yo — 157 cm
Awatar użytkownika
about
aktywna poszukiwaczka szczęścia, które chyba zupełnie przypadkiem mieszka już w jej domu
Jestem w procesie przeprowadzki, więc przez najbliższe dwa tygodnie jeszcze będę trochę w kratkę. Ale jak już dotrę do nowego miejsca do życia, to usiądę na spokojnie, żeby nadrobić i posty, i wszelkie niedokończone ustalenia relacji/gier. Doceniam cierpliwość, a jeśli się ona komuś skończyła, to śmiało może mi powiedzieć adios, będę wyrozumiała <33
była dziennikarka, pisarka — aktualnie dom
28 yo — 164 cm
Awatar użytkownika
about
była korespondentka wojenna, która uciekła przez okno z odwyku, żeby wydać książkę o wpływie celibatu na randkowanie. obraziła przy okazji wszystkich znanych sobie szowinistów, za co z hukiem wyleciała z redakcji gazety.
Mam teraz delegację, a potem przyjeżdżają goście, więc z góry przepraszam, jeśli będziecie czekać dłużej na odpis, ale postaram się jak najszybciej nadrobić <3
sumienny żółwik
pochmurnica
adria, navy, lemony, huck, remus, ren, xander
ODPOWIEDZ