about
Pochodząca z Lorne Bay córka farmerów hodujących owce, która zaprzedała duszę, by zostać kobietą sukcesu. Rozwódka, która odrzuciła kochającego męża. Kobieta bezwzględna, niestroniąca od romansów, dobrych trunków i luksusowych zabawek.
about
Pochodząca z Lorne Bay córka farmerów hodujących owce, która zaprzedała duszę, by zostać kobietą sukcesu. Rozwódka, która odrzuciła kochającego męża. Kobieta bezwzględna, niestroniąca od romansów, dobrych trunków i luksusowych zabawek.
- Fantastycznie się złożyło, że zastałam Cię w domu. Muszę wziąć dokumenty z mojego starego biurka - odparła chłodno, nie siląc się na zbędne przywitania. Nie czekając na reakcję, prześlizgnęła się obok byłego męża, aby wejść do wnętrza domu. - Mam nadzieję, że nic tam nie ruszałeś, naprawdę nie mam czasu przeszukiwać domu - rzuciła przez ramię, kierując swoje kroki do miejsca, w którym dawniej pracowała.
TRWA
about
Skurczybyk zna psychologiczne sztuczki, pomyślała Celeste z nieskrywaną ekscytacją. Była zadowolona z faktu, że nie trafiła na prostą przekąskę. Lubiła wyzwania, a jeszcze bardziej lubiła zwyciężać. A najlepiej smakowały niełatwe zdobycze po długich łowach. Wzięła teczkę i wyszła z samochodu, zderzając się z dzisiejszym, nieznośnym gorącem. Ruszyła w tym samym kierunku, co przed chwilą obserwowany mężczyzna i weszła do budynku.
TRWA
about
Lubiła gierki, szczególnie słowne, ale dzisiaj nie miała na to za bardzo ochoty. A przynajmniej nie za długo. Podobała się jej ta bezpośredniość, wręcz bezczelność z jego strony. To, że mówił, co myślał i miał wyjebane, czy jej to odpowiada czy nie. Wszyscy cackali się z nią, jak z jajkiem, obawiając ciętego języka, a on w ostatnim czasie był jedynym, któremu było to obojętne. I to nakręcało ją z każdą chwilą bardziej.
ZAKOŃCZONA
about
- Barbara? Co tu robisz? - zapytała bezceremonialnie Celeste, podpierając dłoń na swoim biodrze. Tak, Celeste była chyba jedyną osobą na świecie, która do tego chodzącego cukiereczka zwracała się pełnym imieniem. Nie lubiła skrótu Barbie i nie miała zamiaru zwracać się do młodej Baranski jak do lalki Barbie. Nawet jeśli swoją drobną sylwetką, wielkimi oczami i blond włosami właśnie ją przypominała.
TRWA