31 yo 161 cm doktorantka psychologii uniwersytet
Awatar użytkownika
about
Doktorantka psychologii i współwłaścicielka szkoły nurkowania, która właśnie poroniła
Zoya Henderson
Zoya straciła rodziców, gdy miała 12 lat. Ma brata i siostrę bliźniaczkę. Studiwała w UK, od trzech lat pracuje w firmie transportowej. Jest spoko twardą babką, co się pracy nie boi. Lubi sobie pochodzić na siłkę, pobiegać czy nurkować. Razem z bratem prowadzi też sieć szkół nurkowania, więc na spokojnie może was czegoś nauczyć, bo ma to w małym palcu. Poza tym jest bardzo super, polecam tego zawodnika.
IMIĘ I NAZWISKO CZŁONKA RODZINY
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - POZYTYWNE
opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis opis

IMIĘ I NAZWISKO - NEGATYWNE

mów mi: catlady#7921
inej - gin - james - leonard
rozbrykany dingo
36 yo 189 cm strażak w remizie strażackiej
Awatar użytkownika
about
pan strażak, który zbyt często przynosi do domu te kotki które ściąga z drzew! Teraz zapuścił brodę, a także myśli o zapuszczeniu jakichś korzeni i znalezieniu miłości.
Cześć dziecko! Czyli masz zestaw Will + Gemma jako znajomość z pracy, tak? ;>
Czy coś jeszcze było ustalone? :hm:
Awatar użytkownika
about
Doktorantka psychologii i współwłaścicielka szkoły nurkowania, która właśnie poroniła
Sama jesteś dziecko! XD Tak, na razie to chyba tylko tyle, jak sie kiedyś Remi pozna z Zoyą to zrobimy szybką aktualizację <3

edit.
Chce jeszcze Rorey na to, żeby spełnić te gify wiesz które xd

Remi Blackwell
rozbrykany dingo
27 yo 170 cm greensperson i moolinght bar
Awatar użytkownika
about
projektantka ogrodów, greensperson, a po godzinach chowa się przed światem nurkując i robiąc zdjęcia dzikiej przyrodzie
Zoya Henderson pisze: 07 lip 2021, 18:09
Sama jesteś dziecko! XD Tak, na razie to chyba tylko tyle, jak sie kiedyś Remi pozna z Zoyą to zrobimy szybką aktualizację <3

edit.
Chce jeszcze Rorey na to, żeby spełnić te gify wiesz które xd

Remi Blackwell
Obrazek

No czekam te oświadczyny :lol: :lol:

I tak, no to z Gemmą chyba pozytyw, nie? Chyba że jesteś wredną i groźną szefową i rzucasz jej jakieś mrożące krew w żyłach spojrzenia... :oops: :oops:
mów mi: -
promienny latawiec
Awatar użytkownika
about
Obrazek
No i dostaniesz oświadczyny XD To już mamy dogadane <3

A co do Gemmy to Zoya jest bardzo dobrym szefem, chyba, że się ktoś opierdala i jej psuje harmonogram terminów swoim lenistwem to wtedy jest niemiłym, ale załatwiła stolik do piłkarzyków i na bank mają owocowe czwartki i casual friday XD Może nawet Multisporta dostanie xd
rorey fitzgerald
rozbrykany dingo
23 yo 160 cm studentka, która pracuje w biurze
Awatar użytkownika
about
kiedyś zostanie pełnoprawnym inżynierem i coś będzie tworzyć, a póki co psuje sobie życie uczuciowe i zarabia ogarniając papierki w dziale HR
No dobra, no a Gemma nie jest ani najpilniejszym, ani najbardziej leniwym pracownikiem, więc chyba całkiem nieźle im się współpracuje przy tych owocowych czwartkach :lol:
mów mi: -
przyjazna koala
Awatar użytkownika
about
gemma macfarland no najwyżej nie dostaniesz premii xd Ale okej, niech będzie, że nie pracuje im się najgorzej i Gemma już wyczaiła kiedy Zoya jest zła i lepiej jej nie zawracać głowy XD
rozbrykany dingo
28 yo 170 cm dyspozytorka lorne bay police station
Awatar użytkownika
about
Chodzący chaos, który na domiar złego patrzy na świat przez różowe okulary i wierzy w prawdziwą miłość. Jak kiedyś usiądzie na kanapie i zacznie opowiadać dzieciom, jak poznała ich ojca, to zawstydzi tym samego Teda Mosby'ego.
Zoya Henderson co dla mnie <3
mów mi: .
sumienny żółwik
Awatar użytkownika
about
Dottie Buchanan idealnie się składa, możesz mi dać Dottie na jakąś koleżankę, z którą sobie rozmawiają o miłosnych niepowodzeniach i spisują to w jakimś notesiku, bo mają w planach wydać książkę pod pseudonimem, żeby wszystkie laski w Australii wiedziały, że nie są same w robieniu idiotycznych rzeczy xD Takie Okuniewskie tylko na papierze, a na razie to w sumie mocne tylko w gębie i pomysłach XD
rozbrykany dingo
ODPOWIEDZ